Hva sier andre?

Jeg har hatt den glede av å arbeide sammen med Karin Stang i Flytte- og samhandlingsprosjektet, et prosjekt for ivaretagelse av alle IKT-behov knyttet til interne flyttinger ved Oslo Universitetssykehus.
I prosjektet har Karin hatt rollen prosjektleder/flyttekoordinator, en rolle hun har ivaretatt på en svært god måte. Karin har alltid kunden i fokus, og går gjerne ”the extra mile” for å serve denne på best mulig måte. Samtidig er hun en tydelig kravstiller, og forventer mye både av seg selv og andre – kommunikasjonsform og tilbakemeldinger er direkte. Arbeidskapasiteten er stor, bare slått av evnen til å ha oversikt og kontroll. Karin er med sitt gode humør et aktivum for ethvert prosjekt, og jeg anbefaler henne gjerne til alle oppdrag innenfor prosjektledelse og prosjektstyring.”

– Tor Lygre Jensen, Seniorrådgiver og eier, Avendi AS

Karin er en ekstremt kompetent prosjektleder. Hun er i stand til å kommunisere effektivt på alle nivåer og jeg fant henne å være effektiv og konsekvent positive i ulike prosjekter. Hun har tydelig fokus på milepæler, leveranser, kvalitet og menneskelige relasjoner. Det var en glede å jobbe med Karin og jeg anbefaler henne uten forbehold.”

– Øyvind Myhren, Professional Services Manager, Nordic, Sun Microsystems

 Etter å ha jobbet tett med Karin i 9 måneder, nøler jeg ikke med å anbefale henne til potensielle arbeidsgivere. Å overta ledelsen av et prosjekt som allerede er i gang er ingen enkel oppgave, men Karin håndterte situasjonen på en utmerket måte, og viste både sin pragmatisk løsningsorientert side og sine velutviklede organisatoriske evne. Jeg er sikker på at Karin vil være en verdifull ressurs i et hvert prosjekt hun kommer til å arbeide i.”

       – Jonathan Scudder, Identity Architect, Sun Microsystems

 Karin Stang er en av de beste prosjektlederne jeg noensinne har jobbet med. Hun har energi og kunnskap til å kjøre et stort prosjekt, og å få alle mennesker involvert og engasjert i prosjektet. Hun er også en fleksibel person og byttere fokus umiddelbart hvis nødvendig. Jeg håper å få jobbe med henne igjen i fremtiden.”

       – Sofie Fryxell, Requirements Analyst / Project Manager, NASDAQ OMX

 Karin er en veldig positiv og ambisiøs person. Hun er veldig dedikert til sine arbeidsoppgaver, og er en utmerket prosjektleder. Du kan alltid stole på at hun leverer resultater og på at hun holder det hun lover. Det var en glede å jobbe med Karin og jeg gir henne mine aller beste anbefalinger.”

        – Gunnel Axelsson, Training Manager, Ambitiongroup System AS